MOPAN Suceava

Vedeta americană Brooke Shields a mărturisit că este „geloasă” pe încrederea pe care o au cele două fete ale sale.

Actriţa în vârstă de 53 de ani – care are două fete împreună cu soţul ei, Chris Henchy, pe Rowan, în vârstă de 15 ani, şi pe Grier, în vârstă de 12 ani – a spus că în anii adolescenţei se simţea nesigură din cauza aspectului ei fizic, iar acum este „geloasă” pe încrederea pe care o arată copiii ei.

Într-un interviu pentru revista Net-A-Porter, Brooke Shields a spus, potrivit contactmusic.com: „Fetele mele sunt mult mai mature decât eram eu la vârsta lor, mult mai încrezătoare, mai mulţumite de felul în care arată. Au aceeaşi încăpăţânare şi putere ca mine, dar mult mai bine ajustate. Sunt geloasă pe ele din acest motiv. Dar, bineânţeles, eu sunt vinovată.”

Brooke a avut o relaţie turbulentă cu propria sa mamă – care a fost, la rândul ei, actriţă şi model –  iar acest lucru a făcut-o să nu aibă încredere în ea. „Mama mea se îmbăta şi îmi spunea: ‘De ce nu îţi mişti fundul ăla mare?’ Aşa că, am crezut mereu că am un fund mare.”, a povestit actriţa, conform sursei citate.

Nesiguranţele vedetei în legătură cu fizicul ei s-au accentuat în zilele în care a fost model pentru costume de baie, când cei din jur o făceau să creadă că are un corp „prea atletic” pentru ceea ce făcea. „Am fost model pentru costume de baie pe când aveam 15 ani şi, chiar şi atunci, nu simţeam că am un corp potrivit pentru un costum de baie. Eram ‘fata de pe copertă’, nu supermodel. Eram mereu descrisă ca fiind ‘atletică’ şi nu având ‘corp de model’. Aceste mesaje mi se întipăriseră în minte.”, a adăugat Brooke Shields.

Cel care a făcut-o să aibă încredere în ea a fost soţul ei, Chris. Scenaristul a încurajat-o mereu: „Ieşeam pe uşa din spate a încăperilor, dar el îmi spunea mereu: ‘Nu, vreau să te văd, să te admir’. El chiar m-a făcut să îmi îmbrăţişez feminitatea şi să îmi accept corpul. Am avut nevoie de un bărbat care să mă facă să mă simt bine în corpul meu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava