MOPAN Suceava

Starul rock a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vieţii sale în noua carte de memorii, ‘Born To Run’.

Bruce Springsteen a dezvăluit, potrivit contactmusi.com, că s-a luptat cu o depresie clinică devastatoare şi că a apelat pentru prima dată la un psihoterapeut în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Muzicianul în vârstă de 66 de ani a mai vorbit în cartea autobiografică despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat şi despre depresia cu care s-a confruntat în 2012, când a creat albumul ‘Wrecking Ball’. “Am fost distrus psihic între 60 şi 62 de ani, un an am fost mai bine, apoi am căzut iar, între 63 şi 64.”, scris Bruce Springsteen în cartea sa. În acea perioadă neagră din viaţa sa, starul a scris piesa ‘Depression’m care a fost inclusă pe albumul ‘Wrecking Ball’.

Legendarul rocker, în vârstă de 66 de ani, a început să scrie cartea la scurt timp după ce a cântat la Super Bowl în 2009. Autobiografia va prezenta detalii din tinerețea starului, petrecută într-un mic oraș din New Jersey, precum și primii ani ca muzician, apariția formației sale, E Street Band, dar și cum a devenit atât de cunoscut.
„Este amuzant și ciudat să scrii despre tine”, a declarat Bruce Springsteen. „Dar în cazul unui astfel de proiect, scriitorul își face o promisiune, să-i arate cititorului ce se petrece în mintea sa. În aceste pagini, asta am încercat să fac.”, a adăugat cel supranumit ‘The Boss’.

Cartea de memorii a cântăreţului va fi disponibilă în magazine începând cu 27 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava