MOPAN Suceava

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming, a declarat recent, potrivit contactmusi.com, că nu are nicio influență asupra alegerilor vestimentare pe care le face soțul ei și că, deși acesta nu se îmbracă în funcție de tendințe, arată bine în orice.

”Nu am nicio influență asupra lui Bruce și stilului său. El știe ce-i place și ce i se potrivește. Nu se îmbracă în funcție de tendințe, iar acest lucru mă bucură. Știe să-și asorteze hainele foarte bine.”, a spus Emma Heming, potrivit sursei citate.

Emma este fost model și a mărturisit că se simte ușurată de faptul că și-a lăsat cariera în spate, pentru a se ocupa de copiii pe care-i are împreună cu faimosul actor.

”Sunt foarte fericită să spun că nu mai lucrez ca model. A fost minunat, dar acum sunt fericită că am pornit pe alt drum. Lucrez acum la o linie de produse pentru copii, pe care sper că o lansăm anul acesta. Am crescut știind cât de important este să fii independent și îmi doresc să-i învăț acest lucru și pe copiii noștri, așa că munca va fi mereu importantă pentru mine. Cu toate acestea, să fiu soție și mamă este prioritatea mea.”, a mai spus Emma Heming pentru revista britanică HELLO!, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava