Comenzi MOPAN Suceava

Starul hollywoodian Bruce Willis a fost forțat să renunțe la rolul din pelicula realizată de Woody Allen, de alte angajamente ale sale, scrie contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 60 de ani, a fost unul dintre primii artiști distribuiți în filmul regizorului, dar se pare că nu va putea să apară în rolul care-i era destinat.

Bruce – care trebuia să evolueze alături de Blake Lively, Kristen Stewart și Jesse Eisenberg – a fost nevoit să se retragă din proiect din cauză că trebuie să apară într-o adaptare a romanului ´Misery´, best-seller scris de Stephen King, pe Broadway, notează Deadline.

Vestea a apărut la puțin timp după ce Kristen Stewart a recunoscut că a participat la auduții pentru un rol în acest nou film semnat Woody Allen.

Pe de altă parte, Woody Allen a declarat că filmele pe care le face nu sunt despre el, potrivit sursei citate. Regizorul a obosit să mai explice oamenilor că peliculele sale nu sunt bazate pe povești din viața lui.

Realizatorul filmului ´Irrational Man´ spune că fanii săi au presupus mereu că el atribuie elemente din propria viață personajelor, dar acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr.

El a zis: ˝Aceasta este povestea vieții mele. Îmi petrec tot timpul spunând: ´Acesta nu sunt eu´, dar publicul nu vrea să audă asta. Când am făcut ´Annie Hall´, oamenii au crezut că este o peliculă autobiografică. Iar eu le-am spus că nu este, că este o invenție de-a mea. Dar ei nu vor să înțeleagă. Este ceva reconfortant pentru oameni în a crede că le este redată povestea reală.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava