• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bruno Mars este un mare fan al celebrului cântăreţ Lionel Richie, iar când s-a ivit ocazia, la sfârşitul unui concert live pe care l-a susţinut artistul în vârstă de 63 de ani, autorul hit-ului ‘Grenade’ s-a dus la el şi i-a cerut câteva sfaturi pentru o carieră de durată, potrivit contactmusic.com.

Lionel a declarat, potrivit sursei citate: „Noua generaţie descoperă că tipi ca mine pot face muzică adevărată. Bruno Mars este un cântăreţ şi un compozitor foarte bune şi a venit la unul dintre show-urile mele. M-a întrebat la sfârşitul concertului: ‘Poţi să-mi spui cum faci asta?’, iar eu i-am zis: ‘Nu te îngrijora, te descurci foarte bine.’ Noua generaţie de artişti este înfometată după longevitate. Albumele Daft Punk au acel sunet R&B, iar ei ştiu că cel mai important lucru este să scrii piese minunate.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava