• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bruno Mars a decis să se apuce de cântat pentru a cuceri fete, pentru că el crede că muzica a fost creată pentru a apropia femeile și bărbații, potrivit contactmusic.com.

Starul a spus pentru revista Culture, potrivit contactmusic.com: „Fetele pe care eu le plăceam nu ascultau Elvis. Ele ascultau New Edition, Boyz II Men. Așa că, atunci am început să fac o schimbare. Și a funcționat. Orice muzician va recunoaște că s-a apucat de cântat din acest motiv. De asta și eu o fac… Dacă mă întrebi, 95% din muzică este despre dragoste. Muzica a fost creată pentru a apropia băieții de fete și invers.”

În altă ordine de idei, într-un interviu anterior, Bruno Mars a spus că speră ca lumea să îl țină minte datorită muzicii sale și nu pentru „scandaluri și controverse”. „Sper ca muzica să fie cea care vorbește. Aș putea fi plictisitor pentru oamenii din ziua de astăzi, dar nu aș vrea să fiu cunoscut pentru scandaluri și controverse. Vreau să fiu tipul care îți înveselește viața prin intermediul muzicii sale. Asta îmi doresc.”, a spus muzicianul în vârstă de 31 de ani, conform sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava