Concert pascal
MOPAN Suceava

Artistul Bryan Adams, 61 de ani, a stat 14 zile în carantină și nu și-a văzut mama timp de un an. Cântărețul canadian le-a dezvăluit fanilor că a fost nevoit să petreacă 14 zile în carantină, la domiciliu, din cauza pandemiei de COVID-19. Întrebat dacă a intrat în contact cu cineva contaminat sau dacă are vreun caz în familie, Bryan Adams a tăcut enigmatic, potrivit click.ro.

În altă ordine de idei, Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, pleacă în turneu european. Turneul începe la 26 iunie, în Bristol, iar al doilea spectacol va avea loc la Harewood House, din Leeds, Yorkshire, la 10 iulie. Însă înainte de a face anunțul legat de șirul de cântări, Adams a reprogramat spectacolele de la Albert Hall, din Londra, care vor avea loc la 13 și respectiv 15 aprilie. În luna septembrie, el va cânta la Merkur Spiel Arena, din Dusseldorf, Germania. Spectacolul de aici va avea un număr limitat de spectatori, de 7.000 de oameni, care vor respecta distanța socială, vor purta mască și vor respecta normele anti-COVID-19. Concertul este un eveniment test pentru autoritățile germane care vor să vadă dacă astfel de evenimente vor mai putea fi organizate și pe viitor în timp de pandemie.

Citește articolul complet: https://www.click.ro/vedete/celebritati/bryan-adams-fost-obligat-sa-stea-14-zile-carantina-ce-facut-acest-timp-artistul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava