Concert pascal
MOPAN Suceava

Româncele au o ultimă șansă de a se înscrie la cele mai importante concursuri de frumusețe și de modă din România: Miss România 2014 și Top Model România 2014. Ultimul casting pentru cele două competiții este organizat de Bucharest Fashion Week sâmbătă, 22 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numărul 29, începând cu ora 12.00.

Tinerele în vârstă de cel puțin 15 ani și care au o înălțime de peste 1.72m au șansa de a participa la competițiile care le pot aduce titlurile de „Cea mai frumoasă femeie din România”, respectiv „Top Modelul României”. Pentru asta, tot ce trebuie să facă este să completeze formularul de înscriere disponibil pe www.bfashionweek.com/casting. Fetele care răspund criteriilor de selecție impuse de organizator, vor fi invitate la un interviu ce va avea loc în cadrul castingului de sâmbătă, 22 noiembrie.

Bucharest Fashion Week le oferă celor mai frumoase și mai talentate românce șansa de a câștiga unul dintre titulaturile la care visează orice tânără din țară dar și premii în valoare de peste 20.000 Euro. Așadar, Bucharest Fashion Week le oferă o nouă șansă tinerelor care vor să completeze lista participantelor la Miss România 2014 și Top Model România 2014.

Miss România este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen din țara noastră.

Top Model România 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Despre Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week este un festival de modă independent al cărui principal obiectiv este acela de a promova designerii români, dar și profesioniștii care activează în industria modei din țara noastră. În această iarnă ediția cu numărul XXII a Bucharest Fashion Week se va desfășura în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week 2014 și castingul concursului Miss România 2014 puteți găsi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava