• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Trupa Bucium lansează videoclipul piesei „Zorile”, care încheie trilogia vizuală a albumului Miorița.Cele trei videoclipuri alcătuiesc o poveste ce poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/mevJXHpNzXQ

„Zorile este o piesă țesută în jurul mitului marii treceri. Este o piesă despre despărțire, despre oamenii plecați de lângă noi, despre acea linie imaginară ce separă viața de moarte, despre dorința de a nu lăsa uitării sufletele pe care le-am iubit. Pentru mine este cea mai intimă piesă a albumului și de fiecare dată extrem de emoționantă în concerte.” spune Andi Dumitrescu (solist Bucium).

„După mai bine de trei ani reușim să încheiem trilogia vizuală a Mioriței, un demers extrem de laborios și care nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul actorilor – Bogdan Farcaș, Alin Staicu, Luca Trăscău și Irina Răducanu – și fără ajutorul unei echipe de producție extrem de valoroase – Adrian Iurchevici – director de imagine, Răzvan Dimitriu – colorizare și Alec Pop – efecte vizuale. Este o poveste cu multe subînțelesuri, filmată în munții Ciucaș, în care natura este personaj principal.” completează Cristi Răducanu (toboșar).

https://youtu.be/B1NN4WcvWb

Următoarele concerte Bucium:

15 martie – Oradea – Moszkva

16 martie – Cluj – Flying Circus

22 martie – Constanța – Rock Halle

17 mai – București – Club Fabrica

Piesa a fost înregistrată de: Alex Pascu (bas), Andi Dumitrescu (voce, chitări), Alexa Nicolae Milea (vioară),  Mihai Balabaș (chitară, SFX),  Cristi Răducanu (tobe), mix & master: V.O. Pulver, Little Creek Studio Elveția.

Despre trupă

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană.

Informații utile:

Albumul „Miorița”: www.bucium.com.ro/miorita/agregator

https://buciumromania.bandcamp.com/music

facebook.com/bucium

https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucium_(formație)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava