MOPAN Suceava

Județul Suceava poate avea din nou două echipe în eșalonul trei al fotbalului românesc. După promovarea de senzație a grupării Bucovina Pojorâta în Liga a II-a, locul ei în seria I a Ligii a III-a poate fi luat de Bucovina II Ciocănești, formație care va disputa în zilele de 20 și 27 iunie un baraj pentru promovare cu Inter Dorohoi.
Elevii antrenorului Relu Buliga au fost spionaţi pe toată durata confruntării din finala județeană a Cupei României cu Şomuzul Preutești de o delegaţie numeroasă a botoşănenilor, alcătuită din conducători, antrenori şi jucători deopotrivă.
„Realizarea eventului la nivel judeţean reprezintă o mare performanţă pentru noi. Numai că obiectivul principal pentru noi a devenit în acest moment promovarea în Liga a III-a, aşa că sperăm să dăm drumul la petrecere după dubla cu Inter Dorohoi”, a declarat antrenorul Relu Buliga. Tehnicianul Bucovinei spune că întâlnirea cu Şomuzul a fost o bună repetiţie înaintea duelului de la baraj şi dezvăluie că principala sa grijă în disputa cu Preuteştiul a fost ca jucătorii săi să nu părăsească terenul accidentaţi şi să nu încaseze cartonaşe roşii, care ar fi atras automat suspendarea pentru partidele cu Inter Dorohoi. Spre exemplu, botoşănenii au jucător în această situaţie pe fostul atacant al Bucovinei Rădăuţi, Netbai, care a încasat un cartonaş roşu în ultimul meci oficial şi în mod normal nu va avea drept de joc în partidele decisive pentru promovarea în Liga a III-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava