• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina va fi prezentă pe lista mai multor tour-operatori din Austria care au inclus această destinaţie în portofoliul lor în urma Tîrgului Internaţional de Turism de la Viena care a avut loc în perioada 10-13 ianuarie şi la care a fost prezent şi judeţul Suceava. Delegaţia suceveană a fost condusă de şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică, Dan Burgheaua alături de care s-au aflat Claudiu Brădăţan, angajat în cadrul Centrului şi consilierul judeţean Carmen Agoutin. Burgheaua a declarat că oferta turistică a Bucovinei prezentată în pliante dar şi în format video a fost cea mai consistentă şi că standul nostru a fost printre cele mai vizitate standuri de la Târg. El a subliniat că foarte mulţi austrieci au ţinut să se pozeze la standul Bucovinei un punct de atracţie constituindu-l şi costumul popular cu care era îmbrăcată consiliera Carmen Agoutin. Standul Bucovinei a fost vizitat de preşedintele Târgului, Josef Peterleithner, care este şi preşedintele Asociaţiei Agenţiilor de Turism din Austria, de reprezentantul primarului Vienei şi de ambasadorul României la Viena, Silvia Davidoru. Judeţul Suceava a ocupat în mod gratuit un spaţiu la standul României alături de judeţele Sibiu şi Caraş Severin. Trebuie spus că România a fost co-organizatoare a ediţiei din acest an a Târgului de Turism de la Viena beneficiind de două standuri în suprafaţă totală de 260 de metri pătraţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava