Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Pojorâta a susţinut la sfârșitul săptămânii trecute un meci de verificare, în deplasare, în compania liderului ligii a IV-a sucevene, Şomuz Fălticeni. Partida a fost una deosebit de disputată şi s-a încheiat cu victoria formaţiei pregătite de Dănuţ Mândrilă, Bogdan Grosu şi Mihăiţă Szekely, cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate de mijlocaşul Cornel Căinari, în minutele 22 şi 75.

Şomuz Fălticeni a evoluat în alcătuirea Pascal – Breniuc, Furtună, Neagoe, Ştefăroi – Martin, Mercaş, Nechitoaia, Vişinar – Cara, Cutaş. Au mai intrat Pavăl, Papaghiuc şi Seliuc. Antrenor: Radu Anania.

Bucovina Pojorâta a început jocul în formula Puianu – Cristescu, Răuţă, Moisii, Acostăchioae – Pâslaru, Jugaru, Nuţescu, Juncănariu – Buhăceanu, Căinari. În repriza a doua, gruparea din Pojorâta a evoluat în alcătuirea Pop – Vitu, Răuţă, Jarda, Duţică – Buhăceanu, Stănescu, Căinari, Martin – Al. Marin, Coman.

Nou-veniţii Adrian Viorică (CSM Paşcani) şi Sebastian Târtârău (Atletico Vaslui) au fost menajaţi pentru meciul de la Fălticeni.

Până la debutul sezonului oficial, programat pe data de 27 februarie, Bucovina Pojorâta mai are în program două meciuri de pregătire, cu Ştiinţa Miroslava, pe 16 februarie, şi cu Rapid Suceava, pe 19 februarie.

Sursa foto:www.sportulfalticenean.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava