Concert pascal
MOPAN Suceava

Gruparea Bucovina Pojorâta, ocupanta poziţiei a XI-a la jumătatea sezonului în Liga a II-a de fotbal, a început şi ea pregătirile de iarnă. Chiar dacă oficialii clubului anunţau la sfârşitul anului trecut încheierea pe cale amiabilă a contractelor cu şase jucători, este vorba de portarul Jan Turiţă, fundaşii Alin Răzlog, Vlăduţ Patca şi Nicuşor Kuruc, şi mijlocaşii Alin Pădurariu şi Paul Colţa, ulterior pe lista plecărilor au mai apărut trei nume. Dacă atacantul Sebastian Rus a preferat să-şi continue cariera la echipa clujeană Unirea Jucu, fundaşul Aurel Prundean şi mijlocaşul Alexandru Ivan au decis să renunţe la activitatea sportivă în favoarea studiilor universitare.

La primul antrenament din 2016 condus de antrenorii Dănuţ Mândrilă, Bogdan Grosu şi Mihăiţă Szekely au fost prezenţi însă destui jucători noi. Mijlocaşul Răzvan Bâgu, de la Rapid, şi fundaşul central Vasile Vitu, de la Bucovina Rădăuţi, sunt nume cunoscute iubitorilor fotbalului suceveni, lista venirilor fiind completată de fundaşii Andu Moisii (19 ani, de la FC Caransebeş), Florin Balici (21 de ani, Bucovina Rădăuţi) şi mijlocaşii Ionuţ Jugaru (21 de ani, ex-Dinamo Bucureşti, ACS Berceni, FCM Câmpina) şi Robert Pâslaru (21 de ani, Farul Constanţa). De asemenea, a revenit la echipă şi mijlocaşul Cornel Căinari, care a susţinut probe de joc în această iarnă la gruparea de prima ligă CSMS Iaşi.

Antrenorul principal Dănuţ Mândrilă a anunţat însă că lotul nu este încă definitivat, bucovinenii fiind în discuţii avansate cu alţi trei jucători.

„Am adus la echipă fotbalişti tineri, pentru că avem încredere în dorinţa lor de afirmare. După o săptămână de reacomodare la efort, pe 27 ianuarie vom începe stagiul de pregătire centralizată, pe care-l vom efectua în localitate. În aceeaşi zi avem programat şi un meci test împotriva colegei de serie Dacia Unirea Brăila, însă suntem şi în căutarea altor adversari pentru jocuri amicale”, a declarat Dănuţ Mândrilă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava