MOPAN Suceava

Lipsa de experiență a grupării Bucovina Pojorâta s-a resimțit, din păcate, și la meciul din cadrul etapei a XI-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal în care a întâlnit formația Academica Clinceni. Deși a condus la pauză cu 1-0 și a egalat în două rânduri, formația din Pojorâta a pierdut incredibil cu 3-4.
Cu un moral bun după succesul în fața liderului Rapid București și după ce s-a odihnit o săptămână, Bucovina Pojorâta a ”atacat” cu încredere chiar din start în partida cu Academica Clinceni. Jocul bun al gazdelor s-a concretizat prin golul marcat de Juncănaru în minutul 11. Nu s-a mai întâmplat nimic notabil până la pauză și Bucovina Pojorâta a intrat în avantaj la cabine.
Ce a urmat după pauză a fost un adevărat ”thriller”. Mai întâi, Bujor transformă impecabil o lovitură liberă de la marginea careului, pentru ca apoi să marcheze pentru 2-1 cu un șut splendid. Elevii antrenorului Dănuț Mândrilă nu renunță și egalează printr-un ”supergol” din ”foarfecă” reușit de Coman în minutul 74. Academica Clinceni a revenit la conducere prin golul înscris de D.Benzar în minutul 80. Bucovina Pojorâta a găsit din nou resurse și a restabilt echilibrul pe tabela de marcaj prin același Coman. Din păcate, așa cum s-a mai întâmplat și în alte meciuri din acest sezon competițional, cei din Pojorâta și-au pierdut concentrarea tocmai în final și Kuku a punctat decisiv pentru Academica Clinceni în prelungiri.
Înfrângere dureroasă pentru Bucovina Pojorâta, în condițiile în care nou-promovata are al patrulea atac din seria I a Ligii a II-a cu 15 goluri marcate.

Bucovina Pojorâta: R. Pop – D. Cristescu, A. Răuţă, Jarda (cpt.), Duţică, Al. Ivan, Seb. Rus, Juncănaru, Pădurariu, Buhăceanu, M. Coman.
Rezerve: Puianu – Acostăchioae, Prundean, Patca, Colţa, Csaltos, Kuruc.
Antrenor: Dănuţ Mândrilă

Academica Clinceni: Marinescu – G. Matei, A. Niţu (cpt.), Dobrosavlevici, Muşat, V. Olariu, D. Benzar, Al. Neagu, Antohi, Bujor, Cr. Matei.
Rezerve: H. Iancu – R. Patriche, Kuku, V. Budeanu, Bruno Martins, Venţer, Pham-Huy.
Antrenor: Laszlo Balint

Rezultate înregistrate în etapa a XI-a a seriei I a Ligii a II-a:
ACS Berceni – Farul Constanța 1-0
Gloria Buzău – CS Balotești 1-0
Dacia Unirea Brăila – Dunărea Călărași 1-1
SC Bacău – Rapid București 0-3
Bucovina Pojorâta – Academica Clinceni 3-4
Partida Oțelul Galați – Ceahlăul Piatra Neamț se va juca marți 3 noiembrie. Rapid CFR Suceava a stat în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava