Concert pascal
MOPAN Suceava

Așa cum se anticipa dealtfel, disputa dintre Bucovina Pojorâta și Rapid CFR Suceava a fost una de pomină, una în care avantajul a trecut când de o parte, când de alta, orgoliile fiind cele care i-au mânat în luptă pe jucători și nu numai pe ei. Gazdele și-au valorificat în final avantajul terenului propriu și au câștigat neverosimil în ultimul minut.
Sucevenii au fost cei care au avut șansa deschiderii scorului, Golofca ratând incredibil chiar la prima fază a partidei. Bucovina Pojorâta a deschis scorul în minutul 9 prin Coman, vârful de atac punctând cu un șut de la 10 metri. Bara s-a opus scorului de 2-0 după șutul din lovitură liberă a lui Căinari.
Rapid CFR Suceava a egalat în minutul 15, Mircea Negru găsind plasa porții adverse după o centrare a lui Semeghin.
La pauză a fost 1-1 după un joc aprig disputant și echilibrat în care gazdele au demonstrat încă o dată că știu să lupte.
Rapid CFR Suceava a preluat conducerea după golul marcat de Golofca, acesta înscriind după respingerea greșită a portarului Pop la șutul lui Apostol.  Avantajul sucevenilor nu a durat mult, Jugaru egalând din careul mic.
În ultimul minut, atunci când nimeni nu se mai aștepta, mai ales că gazdele evoluau în doar 10 jucători după eliminarea lui Nuțescu, Bucovina Pojorâta a dat lovitura. Coman scapă singur pe contraatac, driblează și portarul rapidiștilor suceveni și aduce o victorie nesperată pentru cei din Pojorâta.
Rezultatul păstrează speranțe pentru echipa Bucovina Pojorâta și încurcă mult formația Rapid CFR Suceava. Pentru adversarele echipelor sucevene scorul a fost perfect, dar există șanse mari ca ambele reprezentante ale județului Suceava în eșalonul second să joace din sezonul viitor vinerea.

Bucovina Pojorâta: R. Pop – D. Cristescu, A. Răuţă, Moisii, Jarda (cpt.) – Pîslaru, Jugaru, V. Stănescu, Căinari – M. Coman, Buhăceanu.
Rezerve: Puianu – Acostăchioaie, Juncănaru, Nuţescu, Vitu, Duţică, Ţârţârău.
Antrenor: Dănuţ Mândrilă

Rapid CFR Suceava: Hânţescu – D. Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin (cpt.) – I. Plămadă, Sfrijan, G. Apostol, Golofca – M. Negru, Boiciuc.
Rezerve: Niga – Gheorghiciuc, Mateciuc, Dănilă, Aeroaiei, Bîgu, Vornicu.
Arbitru: Cristian Georgescu (Bucureşti); Asistenţi: Florin Pucheanu (Ulmi) şi Răzvan Mihai Dobre (Şotânga).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava