Concert pascal
MOPAN Suceava

Probabil cea mai plăcută surpriză sportivă suceveană a ultimilor ani, Bucovina Pojorâta a încheiat pe poziţia a 11-a prima parte a sezonului de debut în eşalonul al doilea al fotbalului românesc. Chiar dacă nu este uşor de ţinut o echipă în Liga a II-a, iar oraşe mari din România nu sunt capabile de acest lucru, formaţia din micuţa localitate suceveană va continua să existe, contrar zvonurilor care au început să circule pe piaţă la sfârşitul anului trecut.

„Am avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administraţie al clubului şi cu o parte dintre sponsori, iar cu această ocazie s-a stabilit în proporţie de sută la sută că vom merge mai departe. Este adevărat că unii finanţatori s-au retras, iar alţii nu ne mai pot susţine cu sumele de la început, însă facem eforturi să găsim şi alte surse de finanţare. S-au investit prea mult suflet, timp şi bani în această echipă pentru ca să ne dăm bătuţi aşa de uşor. În mod sigur vom duce campionatul la bun sfârşit, ar fi păcat să ne retragem”, a declarat Lică Supernat, preşedintele executiv al grupării sucevene.

Pe de altă parte, oficialul Bucovinei a admis că este nevoie şi de o primenire a lotului de jucători, în condiţiile în care portarul Jan Turiţă, fundaşii Alin Răzlog, Vlăduţ Patca şi Nicuşor Kuruc, şi mijlocaşii Alin Pădurariu şi Paul Colţa au încheiat în această iarnă conturile cu formaţia pregătită de Dănuţ Mândrilă, Mihăiţă Szekely şi Bogdan Grosu. „Odată cu plecarea celor şase, am rămas cu doar 15 jucători în lot. Este clar că o să mai vină fotbalişti la echipă, pentru că ne aşteaptă un sezon de primăvară dificil, iar noi vrem să arătăm mai bine pe teren decât în turul campionatului”, a precizat Supernat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava