• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Pojorâta, echipa care reuşit o performanţă greu de imaginat prin promovarea în eşalonul secund şi prin victoriile înregistrate la acest nivel în faţa unor grupări cu tradiţie din fotbalul românesc precum Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa, este pe cale să revină în fotbalul românesc după un sezon de pauză. Oficialii clubului au anunţat conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal că se bucură din nou de sprijinul Consiliului Local, anunţându-şi intenţiile de a înscrie echipa în Liga a IV-a suceveană. Obiectivul echipei pentru primul an de la reînfiinţare urmând să fie menţinerea în eşalonul al patrulea, în condiţiile în care lotul de jucători va fi format doar din fotbalişti localnici şi din împrejurimi, cu vârsta maximă de 20 de ani.

Bucovina Pojorâta, revine în peisajul fotbalistic judeţean, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava