MOPAN Suceava

În ultima etapă din play-out, Bucovina Pojorâta a primit pe teren propriu vizita echipei Gloria Buzău. Aflată în mijlocul celui mai mare scandal de meciuri truncate pentru pariuri din România, formația oaspete s-a ”predat” în această rundă nefiind interesată nici măcar de locul care i-ar fi permis să se mențină fără baraj în Liga a II-a și sezonul viitor.

În aceste condiții, gazdele au zburdat pe teren și după 0-1 la pauză, le-au dar buzoienilor opt goluri în repriza a doua. Pentru Bucovina Pojorâta au marcat Nuțescu, Buhăcianu, de două ori, Căinari, Coman, Juncănaru, Stănescu și Răuță.
Acest succes nu a folosit la nimic pentru că Bucovina Pojorâta a retrogradat în Liga a III-a. Formația pojorâteană merită toate felicitările pentru modul în care și- apărat șansele, îndeosebi pe propriul teren. Păcat totuși de faptul că ambele reprezentante ale județului Suceava în seria I a Ligii a II-a au ”căzut” din eșalonul secund.

Aceasta a fost ”istoria” sezonului competițional 2015-2016 al seriei I a Ligii a II-a în care atât Rapid CFR Suceava și Bucovina Pojorâta au avut șansa lor, dar au gafat atunci când nu trebuia. Cel puțin formația din Suceava a ratat un an în care Liga a II-a va avea o singură serie de 22 de echipe în mod absolut de necrezut după ce în primele 10 runde acumulase 19 puncte în clasamentul seriei I.

Bucovina Pojorâta: R. Pop – D. Cristescu, Ţârţârău, Jarda (cpt.), Duţică, V. Stănescu, Jugaru, Acostăchioaie, Juncănaru, M. Coman, Buhăcianu.
Rezerve: Puianu – Vitu, Răuţă, Nuţescu, Căinari, R. Martin, Moisii.
Antrenor: Dănuţ Mândrilă

Gloria Buzău: A. Preda (cpt.) – Răduca, C. Marcu, M. Voicu, Botă, Koprindzhiyski, M. Şerban, Cristian Tatu, R. Gheorghe, Florin Radu, Seb. Cojanu.
Rezerve: C. Andrieş – Sileanu, S. Dragomir, Bulete.
Antrenor: Constantin Stan
Arbitru: Cătălin Marian Pană (Bucureşti); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Cosmin Vătămanu (Bucureşti).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava