Concert pascal
MOPAN Suceava

Şi Bucovina Pojorâta îşi va relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului competiţional 2015-2016 a seriei I a Ligii a II-a de fotbal luni, 18 ianuarie. Primele antrenamente vor fi cele de reacomodare la efort, pentru ca apoi să urmeze un stagiu de pregătire centralizată la nivel local şi obişnuitele meciuri amicale. Bucovina Pojorâta ar putea efectua un joc chiar în perioada 20-30 ianuarie când la Câmpulung Moldovenesc în cantonament se află CF Brăila.
Bucovina Pojorâta a rămas cu doar 15 jucători în lot după despărţirea de Turiţă, Răzlog, Patca, Kuruc, Pădurariu şi Colţa.
„Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători pentru a acoperi posturile deficitare în echipa noastră. Avem nevoie de doi fundaşi centrali, un fundaş dreapta, doi mijlocaşi şi un atacant.
Va trebui să facem şi cât mai multe jocuri de pregătire pentru că mai este puţin timp până la reluarea campionatului. Probabil vom juca cu grupările sucevene Rapid şi Bucovina Rădăuţi, problema este însă că suprafeţele de joc sunt extrem de dificile în această perioadă” a declarat antrenorul Dănuţ Mîndrilă.
În primul meci oficial de campionat, Bucovina Pojorâta va juca pe teren propriu cu CS Baloteşti în 27 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava