Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a jucat dej al doilea meci amical al pregătirii de iarnă. Pe teren neutru, la Piatra Neamț, elevii antrenorului Iulian Ionesi au înfruntat formației de Liga a II-a Aerostar Bacău. Partidele din debutul pregătirii de iarnă verifică tonusul băieților după ”luptele” cu sarmalele și salata Boeuf și au ca scop pregătirea, în mare parte psihică, pentru antrenamentele fizice mai crunte ce vor urma.

Băcăuanii au intrat în avantaj la pauză ca urmare a reușitei semnate de Corban, în minutele de început ale partidei, însă rădăuțenii au dat o replică foarte bună în repriza secundă. Jucătorii antrenați de Iulian Ionesi au izbutit să puncteze de trei ori prin Robert Ciobanu, Alin Florescu, din penalty, și Daniel Bejenar, impunându-se la final cu scorul de 3-2. Acesta a fost al doilea meci de pregătire al Bucovinei din această iarnă, după cel de sâmbătă, de la Suceava, cu LPS, încheiat nedecis, 6-6. Trebuie precizat că rădăuțenii au profitat de duelul cu Aerostar pentru a rula toți jucătorii, inclusiv pe experimentații Vasile Vitu și Stejărel Vișinar, care au evoluat pentru Foresta în prima parte a campionatului Ligii a III-a.

Bucovina Rădăuți (repriza I): Puianu – Șpac, Vișinar, Chirilescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, I. Plămadă, Stroe, I. Coroamă, Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza a II-a): Butnariu – Antonesei, Nistor, Florescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Irimescu, C. Coroamă, Străjeriu, R. Ciobanu.

Bucovina Rădăuți va mai susține alte 10 partide de verificare până pe data de 13 martie, când va debuta sezonul de primăvară, după cum urmează: pe 23 ianuarie cu Juniorul Suceava, pe 27 ianuarie cu Hușana Huși, pe 30 ianuarie cu Șomuz Fălticeni, pe 13 februarie cu Juniorul Suceava, pe 17 februarie cu Hușana Huși, pe 20 februarie cu Șomuz Fălticeni, pe 24 februarie cu Dante Botoșani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 3 martie cu Dante Botoșani și pe 6 martie cu FC Botoșani, juniorii de elită.

De asemenea, între 3 și 13 februarie Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată într-o locație ce urmează a fi stabilită.

Bucovina Rădăuți ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, la egalitate cu  Știința Miroslava și Foresta Suceava. În primul meci official din 2021 Bucovina Rădăuți va juca cu CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava