Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația Juniorul Suceava, liderul Ligii a IV-a și Bucovina Rădăuți, echipă clasată pe podiumul Seriei I a Ligii a III-a, s-au întâlnit, la finele săptămânii trecute, într-un meci de pregătire disputat pe stadionul sintetic din complexul LPS Suceava. Meciul a fost câștigat de rădăuțeni cu 3-1, golurile fiind marcate de Ungurianu, Bodnariuc și Parasca pentru învingători, în vreme ce reușita de onoare a formației antrenate de Laurențiu Berezoschi a purtat semnătura lui Cerlincă.

Bucovina Rădăuți va susține în continuarea pregătirii de iarnă nu mai puțin de opt meciuri: cu Politehnica Iași, pe 5 februarie; cu Gloria Bistrița, pe 10 februarie; cu Juniorul Suceava, pe 12 februarie; cu Șomuz Fălticeni, pe 16 și 23 februarie; cu Foresta Suceava, pe 19 februarie; cu Știința Miroslava, pe 26 februarie; cu CSM Pașcani, pe 3 martie.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, trupa pregătită de Ionuț Plămadă având de jucat până la finalul sezonului regulat cu Hușana Huși (acasă), Dante Botoșani (deplasare) și CSM Bacău (acasă), meciuri decisive în contextul luptei pentru calificarea în play-off.

În ce o privește pe Juniorul Suceava, are perfectate pentru perioada următoare jocuri de verificare cu Șomuz Fălticeni (5 februarie), Bucovina Rădăuți (12 februarie) și Bucovina Dărmănești (19 februarie).

Conducerea AJF Suceava a anunțat că sezonul de primăvară al Ligii a IV-a va începe în prima parte a lunii martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava