Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți s-a impus la finele săptămânii precedente, pe terenul celor la LPS Suceava, cu scorul de 5-1, în primul meci amical susținut de echipa lui Dorin Goian și Daniel Bălan de la startul pregătirilor de iarnă.

Venită pe terenul sintetic de la LPS direct din cantonament, formația rădăuțeana s-a văzut condusă încă din minutul 8, prin golul semnat de Placintă, care a speculat o neînțelegere în defensiva adversă.

Oaspeții au pus însă repede stăpânire pe joc, reușind să marcheze de trei ori într-un interval de 20 minute. Dănilă a egalat cu o lovitură de cap, dupa un corner, iar apoi și-a trecut în cont dubla după ce l-a ridiculizat pe portarul gazdelor. Scorul pauzei, 3-1, a fost stabilit de Bosînceanu, după o pasă peste apărarea LPS-ului. Antrenorul Dorin Goian a schimbat liniile la pauză, iar Ionesi a marcat golul patru al rădăuțenilor la jumătatea reprizei secunde, după ce a finalizat din voleu o centrare de pe dreapta. Scorul final, 5-1 în favoarea Bucovinei Rădăuți, a fost stabilit în urma unui autogol venit după un corner.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Puianu – Alecsandru, Antonesei, Chirilescu, Coajă – Dănilă – Coroamă, Buziuc, Bosînceanu, Păiuș – Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza secundă): Zvoronciuc – Bălan, Vitu, Antonesei, Ciobanu – Stănescu – Cerlincă, Buziuc, Ungurianu, Stoian – Ionesi.

Următorul meci de verificare al Bucovinei Rădăuți este programat miercuri, la Piatra Neamț, în compania divizionarei secunde Aerostar Bacău. Până la reluarea campionatului, gruparea rădăuțeană mai are programate alte patru amicale cu Ceahlăul Piatra Neamț (16 februarie), Șomuz Fălticeni (20 februarie), FC Botoșani II (23 februarie) și cu divizionarea a patra AS Unirea Curtești (2 martie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava