• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Rădăuți s-a impus la finele săptămânii precedente, pe terenul celor la LPS Suceava, cu scorul de 5-1, în primul meci amical susținut de echipa lui Dorin Goian și Daniel Bălan de la startul pregătirilor de iarnă.

Venită pe terenul sintetic de la LPS direct din cantonament, formația rădăuțeana s-a văzut condusă încă din minutul 8, prin golul semnat de Placintă, care a speculat o neînțelegere în defensiva adversă.

Oaspeții au pus însă repede stăpânire pe joc, reușind să marcheze de trei ori într-un interval de 20 minute. Dănilă a egalat cu o lovitură de cap, dupa un corner, iar apoi și-a trecut în cont dubla după ce l-a ridiculizat pe portarul gazdelor. Scorul pauzei, 3-1, a fost stabilit de Bosînceanu, după o pasă peste apărarea LPS-ului. Antrenorul Dorin Goian a schimbat liniile la pauză, iar Ionesi a marcat golul patru al rădăuțenilor la jumătatea reprizei secunde, după ce a finalizat din voleu o centrare de pe dreapta. Scorul final, 5-1 în favoarea Bucovinei Rădăuți, a fost stabilit în urma unui autogol venit după un corner.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Puianu – Alecsandru, Antonesei, Chirilescu, Coajă – Dănilă – Coroamă, Buziuc, Bosînceanu, Păiuș – Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza secundă): Zvoronciuc – Bălan, Vitu, Antonesei, Ciobanu – Stănescu – Cerlincă, Buziuc, Ungurianu, Stoian – Ionesi.

Următorul meci de verificare al Bucovinei Rădăuți este programat miercuri, la Piatra Neamț, în compania divizionarei secunde Aerostar Bacău. Până la reluarea campionatului, gruparea rădăuțeană mai are programate alte patru amicale cu Ceahlăul Piatra Neamț (16 februarie), Șomuz Fălticeni (20 februarie), FC Botoșani II (23 februarie) și cu divizionarea a patra AS Unirea Curtești (2 martie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava