MOPAN Suceava

Grupările Bucovina Rădăuţi şi Zimbru Siret s-au întâlnit, la finele săptămânii trecute, în primul amical al anului, pe teren neutru, la Bădeuţi. Formaţia din eşalonul al treilea, pregătită de Daniel Bălan şi Marius Lup, s-a impus la final cu scorul de 4-1, după ce scorul pauzei a fost egal, 0-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de I. Plămadă (2), Ciobanu şi Sahlean, în vreme ce pentru echipa antrenată de Alin Fercalo a punctat Vatamaniuc.
Bucovina a început meciul în alcătuirea: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Florescu, Coajă, Busuioc, Bejenar, Ungurianu, Sahlean, Coroamă, Ţapu. În repriza secundă au mai intrat: Butnariu, Antonesei, Mihăeş, Ciobanu, Dănilă, Paraschiv, I. Plămadă, Netbai.
Rădăuţenii vor susţine următorul joc test, vineri 31 ianuarie, de la ora 12.00, cu echipa de juniori a LPS Suceava, în deplasare. Timp de 9 zile, începând cu 4 februarie, Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată, la Suceviţa.
După revenirea din cantonament, rădăuţenii au în program disputarea altor cinci meciuri amicale, până la această dată fiind perfectate patru din ele, după cum urmează: 14 februarie cu Foresta Suceava,18 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 25 februarie cu Aerostar Bacău şi 28 februarie cu FC II Botoşani.
Bucovina Rădăuţi va începe returul Ligii a III-a pe 7 martie, pe stadionul Municipal, împotriva formaţiei Huşana Huşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava