Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Bucovina Rădăuți a reușit să câștige în minutele de prelungire dipsuta din cadrul etapei a XX-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal în fața grupării Aerostar Bacău. Prima repriză a fost dominată palid de gazde, oaspeții profitând de un contraatac rapid și deschizînd scorul printr-un șut splendid a lui Stoian.
După pauză, elevii antrenorului Lucian Burlacu au intrat mult mai deciși în teren și după introducerea lui Agbleta și Alupei, dominarea gazdelor s-a concretizat în minutul 59 cu un gol, după o ”rachetă” trimisă de la 30 de metri a lui Zaremba. În minutul 89, a intrat în teren și antrenorul jucător Lucian Burlacu, Bucovina Rădăuți reușind victoria în al treilea minut din cele patru de prelungire prin Agbleta. Așadar, Bucovina Rădăuți – Aerostar Bacău s-a încheiat cu scorul de 2-1 și gazdele au acumulat trei puncte foarte importante în clasament.
„A fost un meci pe care l-am dominat în mare parte, chiar dacă am avut un început nu foarte în forță. Am luat un gol pe contraatac, dar am marcat repede după pauză și am câștigat în prelungiri, trei puncte ce ne aduc liniște și cu ajutorul cărora pot spune că suntem salvați de la retrogradare” a declarat la final, antrenorul Lucian Burlacu.
În minutul 66, Breniuc a fost luat cu salvarea de pe teren și a fost dus la spital în urma unei lovituri la coaste, dar din fericire nu a fost nimic grav.
Bucovina Rădăuți a început meciul cu Aerostar Bacău în formula: Butnariu, Hrimiuc, Breniuc, Duțică, Vitu, Păsăilă, Zaremba, Stoian, Ionesi, Apostol și Sadoveac, în repriza secundă intrând în teren și Agbleta, Alupei, Obreja și Burlacu.

Rezultatele rundei:
SC Bacău – Oțelul II Galați    3 – 0
Ceahlăul II Piatra Neamț – Petrotub Roman    3 – 1
FCM Dorohoi – Știința Miroslava    1 – 0
Bucovina Rădăuți – Aerostar Bacău    2 – 1
Sporting Suceava – CSM Moinești, marți, 23 aprilie, ora 17.00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava