• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Rădăuți continuă seria rezultatelor pozitive în meciurile de pregătire. Astfel, după 12-1 cu LPS Suceava, 2-0 cu FC Amicii Bruxelles, 1-0 cu Gloria Bistrița şi 0-0 cu Ozana Târgu Neamț, formația pregătită de Dorin Goian şi Daniel Bălan a câştigat şi amicalul cu Aerostar Bacău, disputat pe teren neutru, la Târgu Neamț. Rădăuțenii s-au impus la final cu scorul de 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind marcat în minutul 53 de fundaşul central Vasilică Mihăeş, cu un şut puternic, după o lovitură indirectă. Bucovina a făcut un meci bun şi a mai ratat câteva importante ocazii de a înscrie prin I. Plămadă, Coroamă, Mihăeş, Stoian şi Netbai. Gruparea băcăuană a avut şansa egalării pe final, atunci când portarul Puianu a avut o intervenție excelentă la şutul fostului echipier al Bucovinei, Florescu.

Formația rădăuțeană a început meciul în formula: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Ciobanu – Bejenar, Ungurianu, Dănilă – Coroamă, I. Plamadă, Ionesi. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Puianu, Baicu, Sahlean, Mihăeş, Stoian, Coajă, Netbai, Țapu şi Păiuş.

În cadrul pregătirii de vară, jucătorii Bucovinei mai au programate meciuri amicale cu Şomuz Fălticeni, pe 3 şi 10 august, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 7 august, şi cu FC II Botoşani, pe 13 august, şi cu Aerostar Bacău, pe 17 august.

Startul ediției de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a va avea loc pe data de 23 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava