Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Radauti și-a trecut în cont a patra victorie în meciurile amicale, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-1 în fața grupării Șomuzul Preutești, intr-un meci jucat la finele săptămânii trecute la Frătăuții Noi.

Liderul campionatului județean a intrat la pauza în avantaj, Radu Vasiliu marcand unicul gol al primei reprize în urma unui bâlâaieli a defensivei rădăuțene. Cu două nume noi în primul unsprezece, trupa condusă de Dan Stoica a restabilit egalitatea în debutul părții secunde, când Hrimiuc a finalizat cu capul o centrare venita din corner. Scorul final, 2-1, în favoarea Bucovinei Rădăuți, a fost stabilit de Sabie, acesta marcând în ultimele minute de joc cu un șut la viclu din interiorul careului.

La meciul dintre Bucovina Rădăuți și Șomuzul Preutești, antrenorul Dan Stoica a folosit doi jucători noi, este vorba de Liviu Afloarei, fostul portar al Sportingului și de Sergiu Barbu, un fundaș dreapta în vârstă de 24 de ani venit la echipa rădăuțeană de la Știința Miroslava.

ACS Bucovina Rădăuți: Afloarei – Barbu, Alupei, Hrimiuc, C. Ciurlă – Popescu, Sfârnaciuc, Mihailovici, Zaremba – Negruț, Agbleta. Antrenor: Dan Stoica. Au mai intrat: Butnariu, A. Ciurlă, Botușan, Sabie și juniorul Davidean. Păsăilă, Apetri și Mleșniță au fost învoiți, în timp ce Bujdei, Agheorghiesei și Ilișoi sunt accidentați.

AS Șomuzul Preutești: Georgescu – Filip, Simion, Constantin, Botoșanu, Dragomir, Varvarei, Ov. Clim, Crăciun, Ad. Ungureanu, R. Vasiliu. Antrenor: Cătălin Vasiliu. Au mai intrat: I. Gheorghe, Beclea, Grădinaru, Onofrei, V. Alexandru și Gagiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava