Sarbatoarea Muntelui 2019

Bucovina Rădăuţi a ajuns pe ultimul loc în clasamentul seriei I a Ligii a III-a, după ce a pierdut cu scorul de 0-3, pe terenul celor de la Aerostar Bacău, într-un meci contând pentru etapa a VII-a.

Prima repriză a fost una echilibrată şi s-a încheiat fără ca una din cele două combatante să marcheze. La zece minute de la reluarea jocului, rădăuţenii au avut o şansă imensă de a deschide scorul prin Popescu, dar atacantul gazdelor a ratat singur cu portarul din cinci metri. Aşa cum era de aşteptat, băcăuanii au profitat şi au înscris de două ori prin acelaşi jucător, Boghian, în minutele 57 şi 75, în urma a doua faze trase la indigo, cu mingi plecate din corner. Bălan l-a mai învins o dată pe Butnariu în minutele de prelungire şi a stabilit scorul final la 3-0, un rezultat care a făcut ca Aerostar Bacău să cedeze “lanterna roşie” echipei Bucovina Rădăuţi.

Bucovina Rădăuţi: Butnariu – C. Ciurlă, Alupei, Hrimiuc, Stan – Sabie, Sfârnaciuc, Păsăilă, Pamparău – Zaremba, Popescu. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Botuşan şi Viu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava