Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi ar putea fi în sezonul viitor singura reprezentantă a fotbalului sucevean în primele trei eşaloane valorice din România, în condiţiile în care situaţia echipei Foresta Suceava este în ceaţă. Pentru a reuşi însă să facă pasul în Liga a III-a, echipa pregătită de Daniel Bălan va trebui să iasă victorioasă din barajul cu ACS Dumitra, campioana judeţului Bistriţa-Năsăud.
Rădăuţenii îşi păstrează intacte şansele de promovare în condiţiile în care au remizat, 0-0, în meciul tur, astfel că meciul decisiv va avea loc pe terenul Bucovinei la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă, cu începere de la ora 17.30.
„Consider că şansele de promovare au rămas egale. Am făcut un meci bun în prima manşă, ne-am creat câteva ocazii clare de a înscrie, însă din păcate n-am reuşit să băgăm mingea în plasă. Echipa gazdă, având o medie de vârstă mai ridicată, a fost avantajată poate şi de dimensiunile reduse ale suprafeţei de joc. Sper ca în meciul retur să fim mai concentraţi pe faza de finalizare pentru a izbuti această promovare pe care tot oraşul o doreşte. Trebuie să dăm totul pe teren şi să fim concentraţi la maximum, pentru că întâlnim un adversar imprevizibil, care se bazează pe jucători cu o vastă experienţă competiţională la nivelul Ligii I, precum Costin, Mândrean sau Chibulcutean. Mizez şi pe aportul fanilor noştri, care vor veni în număr mare la stadion ca să ne susţină”, a declarat antrenorul Daniel Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava