MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a arătat poftă de joc cu zece zile înainte de primul meci oficial din 2019. Trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan a bifat a patra victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus în amicalul disputat la mijlocul acestei săptămâni pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 5-1 (3-1).

Echipa rădăuțeană a început tare, Ionesi realizând o dublă în primul sfert de oră, după ce a profitat de două greșeli comise de apărarea adversă. Chiar dacă gazdele au redus din diferență dintr-un gol semnat de Baicu, rădăuțenii au refacut ecartul până la pauză după ce Ungurianu a marcat cu un voleu din 14 metri. În repriza secundă, Bucovina s-a jucat cu ocaziile, reușind să trimită mingea în plasă în alte două rânduri. Busuioc a mărit diferența cu un șut plasat din marginea careului, iar R. Ciobanu a stabilit scorul final la 5-1, după ce a înscris dintr-o centrare trimisă de Alecsandru.

Bucovina Rădăuți a început meciul amical în următoarea formulă de joc: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei – Stănescu, Dănilă – Coroamă, Ungurianu, Stoian – Ionesi. După pauză au mai intrat pe teren: Puianu – Ciobanu, Coajă, Bosînceanu, Busuioc și Păiuș.

Gruparea rădăuțeană va urmări de pe margine prima etapă din returul Ligii a III-a, astfel că antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan au perfectat, sâmbătă, un ultim meci de verificare în compania divizionarei a patra botoșănene Unirea Curtești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava