Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a reușit la finele săptămânii trecute a treia victorie în meciurile test, 2–0 la Ceahlăul Piatra Neamț, pe un teren sintetic din incinta bazei sportive de sub Pietricica. Gazdele au avut prima mare ocazie de gol, dar portarul rădăuțenilor, Zvoronciuc a avut o intervenție de zile mari, salvându-și echipa de la gol. Până la pauză, echipa pregătită de antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan a avut mai multe ocazii de a înscrie prin Ungurianu, Ionesi, Cerlinca și Danilă, dar tabela a rămas neschimbată. În debutul reprizei secunde, rădăuțenii au din nou o mare ocazie prin Ionesi, care șutează balonul lângă bară, dar portarul gazdelor reușește să respingă în corner. Nemțenii au și ei două ocazii, dar portarul Puianu este la post și menține scorul alb în continuare. În minutul 76, Bucovina Rădăuți a reușit să deschidă scorului prin noul intratul Ionel Stoian, care s-a descurcat foarte bine cu apărătorii gazdelor șI a marcat cu mult calm. În minutul 89, Cosmin Buziuc a închis tabela de marcaj la 2–0 pentru Rădăuți, după un balon șutat puternic din afara careului, la care portarul Ceahlăului a fost spectator.

„A fost un joc reușit al echipei noastre și în mare parte suntem mulțumiți de cum au răspuns jucătorii la cerințele noastre. Cred că suntem pe drumul cel bun și sper ca ușor-ușor să creștem calitativ în joc. În continuare vom încerca să conturăm un prim 11, deoarece până acum am folosit diverse formule în care fiecare fotbalist a avut ocazia de a evolua cel puțin o repriză”, a explicat antrenorul Dorin Goian.

CSM Bucovina Rădăuți a început partida de la Piatra Neamț în formula: Zvoronciuc, Coajă, Vitu (căpitan), Antonesei, Alecsandru, Ungurianu, Buzuiuc, Dănilă, Coroamă, Ionesi și Cerlincă, pe parcurs intrând în teren și Puianu, Stoian, Bosînceanu, Chirilescu, Busuioc, Păiuș și Ciobanu.

Miercuri, rădăuțenii vor disputa un nou meci test, cu Șomuz Fălticeni, iar sâmbătă cu FC Botoșani II, antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan fiind în discuții pentru încă un meci sau două până la reînceperea campionatului în Liga a III-a, pe 2 martie, rundă în care CSM Bucovina Rădăuți va sta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava