Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația Bucovina Rădăuți a reușit încă o victorie neașteptată în primele meciuri amicale din acest an. După ce s-au impus în Copou, la sfârșitul săptămânii trecute, cu 4-2 în fața Politehnicii Iași, rădăuțenii au câștigat și amicalul din deplasare cu FC Botoșani.

Bucovina Rădăuți a câștigat categoric, cu 3-0, partida desfășurată pe Stadionul ”Mecanex”, în fața unei echipe botoșănene din care au lipsit mai mulți jucători de bază. Oaspeții au deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin fundașul central Alin Florescu, din lovitură de la 11 metri. Echipa antrenată de Flavius Stoican putea să restabilească egalitatea până la pauză, numai că mijlocașul Eduard Florescu, adus în această iarnă de la CS Universitatea Craiova, a ratat penaltiul acordat pentru botoșăneni.

Formația rădăuțeană a continuat să practice un fotbal bunt și în repriza a doua, când a reușit să mai puncteze de două ori, prin Coroamă și Stoian.

FC Botoșani: Ducan – Patache, Kassim, Sadiku, Caseriu, E. Florescu, G. David, Cioiu, Dragomir, Golofca, Camara.

Bucovina Rădăuți: Udeanu – Șpac, Dumitraș, A. Florescu, Coajă, Leonte, Baciu, Aftanache, Stroe, Ungurianu, I. Plămadă. Rezerve: Butnariu, Gheorghiță, Stoian, Sahlean, Șvichi, Irimescu, Coroamă, Derevlean, Popovici, R. Cimbru, Bălan.

Gruparea rădăuțeană mai are perfectate în această iarnă meciuri de verificare cu Juniorul Suceava (28 ianuarie), Gloria Bistrița (2 februarie) și Foresta Suceava (4 martie).

Bucovina Rădăuți a mai făcut o ”victimă” de calibru în amicale, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava