MOPAN Suceava

În condițiile în care au fost nevoiți să stea în prima etapă a returului Ligii a III-a din cauza retragerii din campionat a grupării CSM Roman, Bucovina Rădăuți a jucat un ultim meci test în compania formației botoșănene de Liga a IV-a Unirea Curtești. Partida a fost la discreția fotbaliștilor pregătiți de Dorin Goian și Daniel Bălan, care s-au impus la final cu categoricul scor de 12-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ungurianu (11), Dănilă (14), Ionesi (43), Cerlincă (44, 56, 58, 73), Ciobanu (47, 76), Alecsandru (48), Stănescu (53 – penalty) și R. Bosânceanu (78).

Bucovina a început meciul în alcătuirea: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei – Stănescu, Dănilă – Ungurianu, Păiuș, Cerlincă – Ionesi. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Zvoronciuc, Ciobanu, Coajă, Busuioc, R. Bosânceanu, Stoian și Coroamă.

Cinci victorii și o înfrângere a înregistrat gruparea rădăuțeană în intersezon: un dublu 5-1 cu LPS Suceava, 2-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț, 2-1 cu FC II Botoșani, 12-1 cu Unirea Curtești și 0-1 cu Aerostar Bacău.

Clasată pe podium în clasamentul Seriei I la jumătatea întrecerii, Bucovina Rădăuți va disputa primul meci oficial din acest an pe 9 martie, când pe stadionul Municipal va poposi KSE Târgu Secuiesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava