Runda cu numărul IX a seriei I a Ligii a III-a nu a fost una norocoasă pentru Bucovina Rădăuți care a pierdut la scor la CSM Moinești. Gruparea rădăuțeană a fost învinsă cu scorul de 5-1 și a rămas fără victorie în campionat.

Aflați în luptă pentru locurile de play-off, băcăuanii au deschis scorul încă din minutul 10, prin Darie, replica rădăuțenilor venind un sfert de oră mai târziu, cand Sabie a restabilit egalitatea la capătul unui contraatac. Echilibrul de pe tabela a durat însă doar opt minute, Corman și Trofin asigurându-le gazdelor un avantaj de două goluri la pauză, după un final de primă repriză în care tabăra suceveană a reclamat că nu a primit două penaltyuri din partea centralului buzoian Georgian Ionescu.

În repriza secundă, Darie și-a trecut în cont hattrick-ul în minutele 48 și 68 și scorul a luat proporții. Rezultat final 5-1, iar CSM Moinești a urca pe locul III al clasamentului, în vreme ce Bucovina Rădăuți a rămas pe ultimul loc.

Bucovina Rădăuți: Bujdei – Viu, Hrimiuc, Alupei, C. Ciurlă, Zaremba, Sabie, Păsăilă, Sfârnaciuc, Botușan, Popescu. Au mai intrat în joc: A. Ciurlă, Mihailovici și Apetrei.

Rezultatele etapei a IX-a:

Kosarom Pașcani – Știința Miroslava  4-3

Ceahlăul II – Petrotub Roman 4-1

CSM Moinești – Bucovina Rădăuți     5-1

Aerostar Bacău – Cetatea Târgu Neamț          1-3

FC Pojorâta – Sporting Suceava          1-0

FCM Dorohoi a stat în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava