MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a mers la Dorohoi cu gândul la victorie în meciul cu FC 2 Botoșani, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii a III-a. Chiar dacă au controlat jocul în totalitate, fotbaliștii pregătiți de Dorin Goian și Daniel Bălan au trebuit să se recunoască învinși la final, cu scorul de 1-0. Principala cauză a acestui eșec, în opinia antrenorului Daniel Bălan, o constituie ratările exagerate.
În ciuda acestui eșec rădăuțenii rămân pe locul al doilea în clasament deoarece principala urmăritoare, Suporter Club Oțelul Galați, a cedat cu același scor confruntarea de la Buzău, cu Metalul.
Bucovina Rădăuți a început meciul în alcătuirea: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Dănilă, Stănescu, Ungurianu, Cerlincă, Busuioc, Ciobanu. Au mai intrat: Ionesi, Stoian, Coroamă și Păiuș.
Plecată din postura de outsideră, Șomuz Fălticeni nu a putut realiza surpriza și a cedat cu scorul de 2-0 confruntarea de pe teren propriu cu Gloria Buzău, liderul autoritar al Seriei I. Având ca obiectiv să încheie neînvinși actuala ediție de campionat a Ligii a III-a, oaspeții au tranșat soarta partidei rapid, cu ajutorul golurilor marcate de Ceaușel, în minutele 12 și 17, în urma a două faze fixe. Partida s-a mai echilibrat imediat după pauză, când buzoienii au rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Drăguț. Gazdele nu au reușit însă să creeze decât o dată real pericol la poarta adversă, cu ocazia unui corner. Speranțele fălticenenilor într-un rezultat pozitiv au fost curmate definitiv în minutul 80, atunci când portarul Cătălin Pascal a fost trimis mai repede la cabine pentru un henț în afara careului, comis din postura de ultim apărător.
Șomuz Fălticeni a evoluat în alcătuirea: Căt. Pascal – Damian, Kuruc, Ailenei, Murărașu, Neagoe, Stanca, Mreană, Julei, Cotoară, Luchian. Au mai intrat: Timiș, A. Pascal. Antrenor: Daniel Stoica.

Rezultate consemnate în etapa a XXVII-a:

KSE Târgu Secuiesc – Știința Miroslava    0-2
CSM Focșani – Ceahlăul Piatra Neamț    1-1
Sporting Liești – CSM Râmnicu Sărat    4-1
Metalul Buzău – SC Oțelul Galați    1-0
Foresta Suceava – Sănătatea Darabani    5-1
Șomuz Fălticeni – Gloria Buzău    0-2
FC 2 Botoșani – Bucovina Rădăuți    1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava