Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți s-a prezentat la meciul din a doua manșă a primului baraj pentru promovarea în Liga a II-a cu un avantaj bun din primul rund când a trecut de Dacia Unirea Brăila cu 2-0. Lucrurile au mers bine până în minutul 60 când moralul rădăuțenilor s-a prăbușit.

Raphael Stănescu a marcat cu un șut de excepție, apoi a urmat cu gol marcat la un corner de Valentin Robu. La 2-0 în favoarea brăilenilor Iulian Coroamă a fost elimnat de pe teren și totul s-a năruit pentru rădăuțeni. În ultimele cinci minute de joc au mai marcat pentru brăileni Apostolache și Patrick Petre, în timp ce Bucovina Rădăuți a rămas în nouă jucători după eliminarea lui Străjeriu.

Evoluție de excepție în acest sezon competional pentru Bucovina Rădăuți și demonstrație de caracter pentru rădăuțeni care s-au luptat onorabil până la final.

Poate că era de așteptat ca formațiile dunărene se vor lupta pentru promovarea în eșalonul secund doar dacă ne gândim la istoria grupărilor Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila. Pe de altă parte, seria I a eșalonului trei a fost mult mai tare decât seria a doua. Dacă în prima serie sunt grupări din Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Huși, Miroslava, Rădăuți, Fălticeni sau Huși, ca mai apoi să apară probabil și o echipă din Bacău, în seria a doua sunt formații din Chișani, Făurei și Valea Mărului.

Dacia Unirea Brăila: Cristian Andrei – Marius Cocîrlă, Marius Moroianu, Cătălin Stănciulescu, Nicola Păvălache, Valentin Robu, George Apostol, Florin Lungu (cpt.), Patrick Petre, Gaby Batchabi, Raphael Stănescu.

Rezerve: Alin Mihai – Andrei Apostolache, Ștefăniță Sava, Alexandru Duțu, Alexandru Bădilaș, Robert Donzelli, Fendoung Ziepop, Robert Vâlceanu, Andrei Ioniță.

Antrenor: Florentin Petre

Bucovina Rădăuți: Constantin Butnariu – Florin Antonesei, Vasile Chirilescu, Stejărel Vișinar, Abel Coajă, Daniel Bejenar, Vasile Vitu, Eduard Ciobanu, Ionuț Plămadă (cpt.), Robert Ciobanu, Ionel Stoian.

Rezerve: Paul Rotar – Mugurel Florescu, Ioan Străjeriu, Alexandru Pitic, Robert Șpac, Vasile Dănilă, Iulian Coroamă, Cătălin Coroamă, Iulian Ionesi.

Antrenor: Iulian Ionesi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava