Bucovina Rădăuți și Dante Botoșani s-au întâlnit la mijlocul acestei săptămâni într-un meci de verificare, pe stadionul Municipal. La capătul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost egal, 1-1. Oaspeții au deschis scorul prin Gorja, în minutul 6, golul egalizator al bucovinenilor, din minutul 26, purtând semnătura lui Străjeriu.

Bucovina Rădăuți a început meciul în alcătuirea: Butnariu – Șpac, Florescu, Nistor, E. Ciobanu, Vatamaniuc, Străjeriu, Bejenar, C. Coroamă, Irimescu, Stoian, după pauză antrenorul Iulian Ionesi utilizând tot lotul avut la dispoziție.

În ultimul amical înainte de reluarea campionatului, sâmbătă, de la ora 12.00, Bucovina va primi, tot pe Municipal, vizita juniorilor de elită de la FC Botoșani.

În precedentele meciuri de pregătire din această iarnă, gruparea rădăuțeană a înregistrat cinci victorii, patru rezultate de egalitate și două înfrângeri: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Șomuz Fălticeni și 1-0 cu Oțelul Galați, 6-6 cu LPS Suceava, 3-3 cu Juniorul Suceava, 1-1 cu Șomuz Fălticeni și 2-2 cu Dante Botoșani, respectiv 0-2 cu Hușana Huși și 0-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț.

În primul meci de campionat din 2021, pe 13 martie, Bucovina Rădăuți va evolua pe terenul echipei CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava