Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a disputat la mijlocul acestei săptămâni un meci amical pe teren sintetic, la Stăuceni, în compania colegei de serie în Liga a III-a, Dante Botoșani. La capătul unei partide echilibrate scorul a fost egal, 2-2.

Formația pregătită de Iulian Ionesi a deschis scorul în startul partidei prin atacantul Robert Ciobanu, însă botoșănenii au egalat repede prin Lozneanu. Rădăuțenii au intrat în avantaj la pauză grație unui penalty transformat de Ionel Stoian, în minutul 23. Scorul final a fost stabilit de Mihalachi, tot din lovitură de pedeapsă, în ultima parte a întâlnirii.

În precedentele meciuri de verificare din intersezon, gruparea rădăuțeană a înregistrat cinci victorii, trei rezultate de egalitate și o singură înfrângere, după cum urmează: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Șomuz Fălticeni și 1-0 cu Oțelul Galați, 6-6 cu LPS Suceava, 3-3 cu Juniorul Suceava și 1-1 cu Șomuz Fălticeni, respectiv 0-2 cu Hușana Huși.

Pe data de 13 martie, în runda inaugurală a sezonului oficial de primăvară, Bucovina Rădăuți va evolua pe terenul echipei CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava