Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a XVI-a a seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuţi a primit pe teren propriu vizita echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. La capătul unui joc echilibrat și aspru disputant, scorul a fost egal, 0-0. Meciul a fost deosebit de tensionat, la final, rădăuţenii, prin vocea antrenorului principal Iulian Ionesi, înfierând maniera de arbitraj a brigăzii din Botoşani.
„ Ni s-a refuzat un penalty clar la Zaremba, după care Sabie a fost eliminat gratuit de pe teren în debutul părţii secunde, pentru ca, pe final, să nu ni se valideze un gol regulamentar înscris de Julei. Este păcat de efortul jucătorilor, care au făcut o mare risipă de energie pe un teren greu, în faţa unei echipe bune, care joacă fotbal. Îi sunt recunoscător lui Ciprian Anton, care a fost la meci şi ne-a asigurat de sprijinul său până îi vom găsi un înlocuitor preşedintelui Manuel Costache. Sper ca Bucovina să fie susţinută în continuare, iar noi, prin prestaţiile noastre, să-i mulţumim pe toţi rădăuţenii”, a declarat antrenorul-jucător Iulian Ionesi.

Bucovina Rădăuţi a evoluat în alcătuirea Prutean – Alecsandru, Hrimiuc, Vitu, C. Ciurlă – Grecu, Zaremba, Păsăilă, Sabie – Luţac, Julei. Au mai intrat Ionesi şi Polocoşeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava