Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a remizat, într-un meci amical disputat la finele săptămânii pe terenul din Vatra Dornei, cu formația de ligă a IV-a FC Pojorâta. La finalul întâlnirii scorul a fost 3-3. Campioana de toamnă a Ligii a IV-a a marcat prima, dar rădăuțenii au restabilit egalitatea până la pauză prin căpitanul Ionesi. În partea secundă, gruparea antrenată de Lucian Burlacu s-a desprins la două goluri, grație reușitelor semnate de Apostol, care a transformat un penalty și același Iulian Ionesi, care a punctat cu o lovitură de cap. FC Pojorata a avut puterea de a reveni și a egalat la ultimele două faze de atac.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Alupei, Vitu, Breniuc, Duțică – Păsăilă, Avrămia, Rusu, Stoian – Apostol, Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Zaremba, Scântei, Viu și Alexandru, restul jucătorilor din lot fiind menajați.

Odată cu fluierul final al meciul de verificare cu FC Pojorâta, “galben-albaștrii” au pus punct și stagiului centralizat de pregătire de la Vatra Dornei. Următorul amical pentru Bucovina Rădăuți se va disputa pe 16 februarie pe terenul colegei de serie Știința Miroslava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava