MOPAN Suceava

Formația de Liga a III-a Bucovina Rădăuți își păstrează invincibilitatea în meciurile amicale după ce, la mijlocul acestei săptămâni, a dispus cu scorul de 1-0 de Hușana Huși, într-un joc test disputat pe teren neutru, la Iași. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Iulian Coroamă, în minutul 65. Bucovina a început meciul în alcătuirea Puianu – Nistor, Antonesei, Chirilescu, E. Ciobanu, Vitu, Pitic, I. Plămadă, Coroamă, Irimescu, R. Ciobanu, iar pe parcurs, antrenorul Iulian Ionesi a utilizat tot lotul avut la dispoziție.

În partidele anterioare de verificare susținute până acum, gruparea rădăuțeană a înregistrat două victorii, 3-2 cu Aerostar Bacău și 4-1 cu Juniorul Suceava, și un rezultat de egalitate, 6-6 cu LPS Suceava.

Până pe 13 martie, când se va relua campionatul Ligii a III-a, Bucovina mai are programate următoarele meciuri de pregătire: pe 30 ianuarie cu Șomuz Fălticeni, pe 3 februarie cu Oțelul Galați, pe 13 februarie cu Juniorul Suceava, pe 17 februarie cu Hușana Huși, pe 20 februarie cu Șomuz Fălticeni, pe 24 februarie cu Dante Botoșani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 3 martie cu Dante Botoșani și pe 6 martie cu FC Botoșani, juniorii de elită.

Bucovina Rădăuți a avut un parcurs foarte bun în actuala ediție de campionat. Elevii lui Iulian Ionesi ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, și asta doar pentru că au golaveraj mai slab în fața celor două formații de pe primele două locuri, Știința Miroslava și Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formații sunt la egalitate de puncte, 22. În prima rundă oficială din acest an Bucovina Rădăuți va juca cu CSM Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava