Concert pascal
MOPAN Suceava

În această perioadă, gruparea de Liga a III-a Bucovina Rădăuți efectuează un stagiu de pregătire centralizată, la Sucevița. Antrenorii Daniel Bălan și Marius Lup au sunat adunarea în urmă cu două săptămâni, interval de timp în care formația rădăuțeană s-a antrenat în localitate, disputând și două partide amicale în compania grupărilor de eșalonul al patrulea, Zimbru Siret (scor 4-1) și LPS Suceava (scor 6-0).

Bucovinenii nu-i mai au la dispoziție pe Radu Ungurianu, plecat la Foresta Suceava, Cosmin Țapu și Daniel Păiuș, care au trecut la Șomuz Fălticeni. La capitolul veniri, s-a reușit repatrierea fundașului Mugur Florescu, de la Aerostar Bacău, fiind înregimentați și trei tineri de perspectivă: Eduard Baicu și Alexandru Ciobanu, de la LPS Suceava, și Bogdan Melinte, de la FC II Botoșani.

Lotul complet de jucători care se află în cantonament la Sucevița: Ionuț Puianu, Dănuț Zvoronciuc, Cristian Butnariu – portari; Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Florin Antonesei, Vasilică Mihăeș, Mugur Florescu, Alexandru Ciobanu, Abel Coajă, Iosif Netbai, Robert Ciobanu, Eduard Baicu, Bogdan Melinte, Vasile Dănilă, Ionuț Plămadă, Andrei Sahlean, Daniel Bejenar, Ionel Stoian, Liviu Busuioc, Cosmin Coroamă și Iulian Ionesi – jucători de câmp.

După revenirea din cantonament, rădăuțenii au în program disputarea altor cinci meciuri amicale, după cum urmează: 14 februarie cu Foresta Suceava, 18 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamț, 22 februarie cu Juniorul Suceava, 25 februarie cu Aerostar Bacău și 28 februarie cu FC II Botoșani.

Bucovina Rădăuți, care ocupă locul al patrulea în ierarhia Seriei I la jumătatea întrecerii, va începe returul Ligii a III-a pe 7 martie, pe stadionul Municipal, împotriva formației Hușana Huși.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava