MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți face ravagii în amicalele din această iarnă reușind a cincea victorie consecutive. Ultima ”victimă” a elevilor lui Iulian Ionesi a fost Oțelul Galați, echipă de care a trecut cu 1-0.

Rădăuțenii puteau deschide scorul încă din prima repriză, dar Robert Ciobanu nu l-a putut invinge pe portarul advers din poziție de unu la unu.
Intrat la pauză, Ionel Stoian a înscris golul victoriei pentru rădăuțeni în minutul 74, când a trimis mingea cu capul în plasă după o centrare a lui Eduard Ciobanu.

Bucovina Rădăuți (prima repriza): Butnariu – Spac, Chirilescu, Florescu, Coajă, Străjeriu, Vitu, Pitic, Stroe, R. Ciobanu, Irimescu.

Bucovina Rădăuți (repriza a doua): Puianu – Antonesei, Vișinar, Nistor, E. Ciobanu, Dănilă, Bejenar, Plămadă, C. Coroamă, I. Coroamă, Stoian. Rotar și Ionesi au intrat pe final.

Dupa amicalul cu Oțelul Galați lotul Bucovinei Rădăuți a intrat în cantonament, pe plan local, până pe 13 februarie.

Gruparea rădăuțeană mai disputase cinci amicale de la startul pregătirilor de iarnă, meciuri în care a înregistrat patru victorii ți un egal: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Șomuz Fălticeni, respectiv 6-6 cu LPS Suceava.

La ieșirea din stagiul de pregătire centralizată și până la reluarea Ligii a III-a, Bucovina mai are programate șapte jocuri de verificare cu Juniorul Suceava (13 februarie), Hușana Huși (17 februarie), Șomuz Fălticeni (20 februarie), Dante Dorohoi (24 februarie și 3 martie), Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și juniorii de elită de la FC Botoșani (6 martie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava