Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a trecut, la sfârșitul săptămânii trecute, cu 2-1, de colega de serie FC II Botoșani, într-un meci de pregătire disputat pe terenul sintetic din Roman. Desfășurată pe o vreme geroasă și în condiţii de vânt, partida a oferit totuşi destule faze de poartă. Fotbaliștii pregătiţi de Dorin Goian și Daniel Bălan au deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin mijlocașul Vasile Dănilă, care l-a executat pe portarul advers cu un lob din interiorul careului. Formaţia botoșăneană, antrenată de rădăuţeanul Dan Stoica, avea să egaleze în minutul 43 dintr-un penalty acordat pentru un henţ comis în suprafaţa de pedeapsă a Bucovinei. Sucevenii au izbutit însă să preia din nou conducerea câtevazeci de minute mai târziu, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, transformată de Radu Ungurianu.

Bucovina Rădăuţi a început meciul în alcătuirea: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Ciobanu, Stănescu, Dănilă, Ungurianu, Coroamă, Ionesi. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Zvoronciuc, Busuioc, Stoian, R. Bosînceanu, Păiuș și Coajă.

Trei victorii și o înfrângere a înregistrat gruparea rădăuţeană până acum în intersezon: 5-1 cu LPS Suceava, 2-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 2-1 cu FC II Botoșani și 0-1 cu Aerostar Bacău.

Returul Ligii a III-a va începe pe data de 2 martie, însă în condiţiile în care vor fi nevoiţi să stea în etapa cu numărul cu 16, rădăuţenii vor disputa în acea zi un amical în compania grupării botoșănene de Liga a IV-a Unirea Curtești.

Clasată pe podium în clasamentul Seriei I la jumătatea întrecerii, Bucovina Rădăuţi va disputa primul meci oficial din acest an pe 9 martie, când pe stadionul Municipal va poposi KSE Târgu Secuiesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava