MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a reușit a doua victorie din acest sezon competițional într-un meci contând pentru etapa a VI-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal. Gruparea rădăuțeană a depășit cu scorul de 2-1 formația FC Zagon.
Gazdele au început bine meciul şi au ratat două ocazii bune de gol prin Zaremba. Rădăuțenii au marcat primii, după jumătate de oră de joc juniorul Sebastian Vicol a trimis cu capul în plasa porţii adverse un balon centrat din corner de Zaremba. Repriza a doua a început tot cu fotbaliştii pregătiţi de Iulian Ionesi la timonă, astfel că Stoian a făcut 2-0 în minutul 56, cu o reluare cu latul, din gura porţii, din pasa aceluiaşi Zaremba. Pe fondul dominării rădăuţene, oaspeţii au iniţiat câteva contraatacuri periculoase, iar în urma unei asemenea faze au izbutit să reducă din handicap în minutul 70. În ultima parte a întâlnirii s-a jucat pe contre, cele mai mari şanse de gol aparţinând Bucovinei, care a trecut pe lângă majorarea scorului prin Vicol şi mai ales prin Apostol, lovitura de cap a acestuia din urmă fiind respinsă în bară de portarul celor de la Zagon.
Bucovina Rădăuţi a evoluat în alcătuirea – Butnariu – Alecsandru, C. Ciurlă, Vicol, Antonesei – Stoian, Karavdic, Vitu, Vişinar – Zaremba, Ionesi. Au mai intrat I. Plămadă, Amariei, Julei şi Apostol.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava