Muzeul Bucovinei

Bucovina Rădăuți a suferit la mijlocul acestei săptămâni prima înfrângere din intersezon, fiind învinsă cu scorul de 2-0 (1-0) de formația Hușana Huși, într-un meci de pregătire disputat pe stadionul „Tineretului” din Iași. Pentru vasluieni au marcat Alexandru Izmană și Călin Ciobanu.

Bucovina Rădăuți (repriza I): Butnariu – Antonesei, Vișinar, Florescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, Stroe, I. Plămadă, R. Ciobanu, Stoian.

Bucovina Rădăuți (repriza a II-a): Puianu – Șpac, Nistor, Chirilescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Străjeriu, I. Coroamă, C. Coroamă, Vatamaniuc.

În precedentele partide de verificare susținute până acum, gruparea rădăuțeană a înregistrat cinci victorii, 3-2 cu Aerostar Bacău și 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Șomuz Fălticeni și 1-0 cu Oțelul Galați, și două rezultat de egalitate, 6-6 cu LPS Suceava și 3-3 cu Juniorul Suceava.

Până pe 13 martie, când se va relua campionatul Ligii a III-a, Bucovina mai are programate următoarele meciuri de pregătire: pe 21 februarie cu Șomuz Fălticeni, la Roman, pe 24 februarie cu Dante Botoșani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 3 martie cu Dante Botoșani și pe 6 martie cu FC Botoșani, juniorii de elită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava