Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți încearcă să configureze un lot de jucători competitiv cu care să poată începe cu încredere pregătirile pentru un nou sezon competițional. După ce a pierdut în această vară câțiva jucători importanți, precum Andrei Alecsandru, plecat la Aerostar Bacău, Vasile Vitu, ajuns la Forestei Suceava, Vasilică Mihăeș, transferat la Metalul Buzău, Bogdan Melinte, care a revenit la FC Botoșani, echipa de care aparține, dar și pe antrenorul Daniel Bălan, care l-a urmat pe Dorin Goian, pe Areni, gruparea Bucovina Rădăuți a reușit să-și păstreze două piese importante.
Doi dintre cei mai apreciați fotbaliști ai echipei, este vorba de atacanții Ionuț Plămadă și Ionel Stoian, și-au reînnoit contractele cu gruparea rădăuțeană.
„Golgheterul echipei CSM Bucovina Rădăuți și totodată unul dintre jucătorii de bază a echipei, este vorba de Ionel Stoian, și-a prelungit contractul cu echipa noastră pe o perioadă de doi ani de zile. Tot până în 2022 a semnat și Ionuț Plămadă. Cu toate că a avut mai multe oferte în această perioadă, Ionuț a dat dovadă de caracter și a demonstrat din nou că este un mare iubitor al fotbalului rădăuțean. Ne bucurăm foarte mult că acești doi jucători experimentați vor rămâne alături de noi în acest nou proiect pe care îl avem în derulare”, se arată pe pagina de Facebook a formației rădăuțene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava