Concert pascal
MOPAN Suceava

Singura reprezentantă a județului Suceava în Liga a III-a de fotbal, Bucovina Radauti mai are doar câteva zile bune până la debutul official al sezonului competițional 2015-2016, debut programat pentru 15 iulie, odata cu primul tur al Cupei României.
Antrenorul-jucător Iulian Ionesi a fixat 13 iulie ca dată a reunirii lotului de jucători, dar nu știe deocamdată pe ce buget se va baza echipa din cauza situației unicat de la nivelul administrației publice din Rădăuți, singurul oraș din România care nu are in acest moment nici primar, nici Consiliu Local.
“Pentru moment nu știm pe ce ne bazăm nici din punct de vedere financiar, nici în ceea ce privește lotul de jucători. Sperăm să se găsească o modalitate prin care să se rezolve problemele legate de susținerea echipei noastre, să ne bazam pe ceva concret pentru a putea termina măcar turul campionatului”, a declarat Ionesi.
O altă problema a “galben-albaștrilor” înaintea debutului în Cupa României este legată de numărul mic de jucători cu acte în regulă.
“Dacă meciul de Cupă ar avea loc în aceste zile, am avea doar 7-8 jucători cu drept de joc. Problema legata de legitimări este prima pe care trebuie să o rezolvăm până pe 15 iulie. Vrem un parcurs cât mai lung în Cupa României, unde obiectivul este să aducem o echipă de Liga a II-a la Rădăuți”, a mai spus Iulian Ionesi.
Programul primului tur din Cupa Romaniei va fi anuntat marți, cei mai probabili adversari ai rădăuțenilor fiind Bucovina II Ciocănești sau Inter Dorohoi.
Rădăuțenii s-au despărțit în această vară de trei jucători, Marius Păsăilă, Gheorghiță Sabie și Dorel Grecu. “Vrem să mai aducem 2-3 jucători, dar și câțiva tineri din zona Rădăuțiului. Avem nevoie de 5-6 jucători sub 19 ani în lot, dintre care 3 să joace titulari”, a precizat Iulian Ionesi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava