Concert pascal
MOPAN Suceava

După un sezon 2018-2019 peste aşteptări, în care au izbutit să termine campionatul Seriei I pe poziţia secundă, imediat în spatele formaţiei Gloria Buzău, fotbaliştii Bucovinei Rădăuţi au început la finele săptămânii trecute să pregătească viitoarea ediţie de campionat. La primul antrenament, efectuat pe stadionul Municipal, au participat portarii Ionuţ Puianu şi Daniel Zvoronciuc şi jucătorii de câmp Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Florin Antonesei, Abel Coajă, Robert Bosânceanu, Vasile Dănilă, Radu Ungurianu, Cătălin Coroamă, Liviu Busuioc, Robert Ciobanu, Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Daniel Păiuş, Ionuţ Plămadă, Cosmin Ţapu şi Daniel Bejenar. Rădăuţenii s-au despărţit în intersezon de mijlocaşii Andrei Cerlincă şi Vlad Stănescu, care au ales să revină la Foresta Suceava şi de fundaşul Vasile Chirilescu, căruia i-a expirat împrumutul de la Aerostar Bacău. Noutăţile din lotul Bucovinei sunt reprezentate de atacanţii Ionuţ Plămadă, venit de la ASU Poli Timişoara, Cosmin Ţapu, legitimat ultima oară la Ceahlăul Piatra Neamţ, şi mijlocaşul Daniel Bejenar, crescut de LPS Suceava, care a evoluat în returul ediţiei trecute de campionat pentru Foresta. De asemenea, formaţia rădăuţeană va testa în următoarea perioadă şi un număr de 7 juniori din judeţul Suceava.
În cadrul pregătirii de vară, jucătorii Bucovinei vor efectua şi un semicantonament în localitate, care se va derula în a treia decadă a lunii iulie. De asemenea, antrenorii Dorin Goian, Daniel Bălan şi Marius Lup au în plan şi disputarea a 7-8 meciuri amicale, până în prezent fiind perfectate jocuri test cu FC Amicii Bruxelles, o formaţie alcătuită din români stabiliţi în Belgia, pe 17 iulie, cu Şomuz Fălticeni, pe 3 şi 10 august, şi cu Aerostar Bacău, pe 17 august.
„Dorinţa noastră este să facem un campionat cât mai bun, pentru că evoluţia bună din sezonul precedent ne obligă şi motivează să continuăm la acelaşi nivel. Vom munci ca şi până acum, o vom lua meci cu meci, şi sperăm să aducem cât mai multe motive de satisfacţie iubitorilor de fotbal din Rădăuţi. Cel mai important lucru este că beneficiem în continuare de sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local”, a declarat antrenorul Daniel Bălan.
Startul ediţiei de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a va avea loc pe data de 24 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava