• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Rădăuti a reușit o primă victorie pe terenul în returul seriei I a Ligii a III-a. Dacă în etapa a XIV-a rădăuțenii au profitat de retragerea echipei Young Stars Panciu câștigând la ”masa verde”, în runda a XV-a ei au depășit pe propriul teren gruparea Ceahlăul II Piatra Neamț.
Prima repriză s-a încheiat nedecis, scor 0-0, ambele formații beneficiind de șanse bune de a marca, însă mingea nu a vrut să intre în plasa porții.

În partea secundă, gazdele au fost mai hotărâte în atac și au reușit să puncteze de două ori. Primul gol a fost marcat de Stoian, rădăuțeanul reluînd în poartă un balon respins după un penalty executat de Ionesi. Bucovina Rădăuți si-a dublat avantajul în minutul 58 când Țugui a profitat de o eroare a fundașilor nemțeni.

În urma acestui rezultat, Bucovina Rădăuți a urcat pe locul IV în clasamentul seriei I a Ligii a III-a.
Bucovina Rădăuți: Butnariu – Duțică, Hrimiuc, Breniuc, Țugui, Zaremba, Păsăilă, Ionesi, Stoian, Viu, Agbleta. Antrenor: Lucian Burlacu. În repriza secundă au mai evoluat: Apostol, Viu și Alupei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava