MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a reușit să se califice în turul al patrulea al Cupei României cu o reușită venită în primul minut de prelungiri, la capătul unui meci în care Foresta a ratat mai multe ocazii de gol.

Partida disputată la mijlocul acestei săptămâni pe stadionul Municipal a început liniștit, ambele formații fiind mai decise ca oricând să nu riște nimic, părând că așteaptă greșeala adversarului. Ușor, ușor însă meciul s-a mai dezmorțit, iar în minutul 25 am consemnat o bună acțiune ofensivă a gazdelor, venită după o incursiune pe partea dreaptă a lui Cerlincă, și finalizată de Ionesi, cu un șut puternic peste poartă, din 8 metri. Foresta și-a trecut în cont prima oportunitate de a marca în minutul 36, atunci când L. Roman a reluat previzibil, din voleu, o minge centrată din corner de Rigoni, prima repriză încheindu-se cu o tentativă de șut a lui Aioanei, din poziție bună.

Repriza secundă s-a jucat mult mai avântat, cu un plus pe faza ofensivă pentru Foresta. Celeadnic, Aioanei și Artenie l-au pus în câteva rânduri la grea încercare pe Puianu, însă longilinul portar al Bucovinei a fost de fiecare dată la post. A venit însă minutul 90+1, când toată lumea se gândea la prelungiri, poate mai puțin fotbaliștii rădăuțeni. Gazdele au primit un fault undeva la 40 de metri de poarta adversă, D. Bălan a aruncat mingea în careu către Vișinar, acesta a recentrat în mijlocul suprafeței de pedeapsă pentru fundașul central Vasile Vitu, care a înscris din prima, cu un șut cu latul, pe mijlocul porții, cu largul concurs al tânărului portar sucevean Cotună.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Vitu, R. Ciobanu – Stănescu, Dănilă (38 C. Buziuc) – D. Bălan, Coroamă (80 R. Bosânceanu), Cerlincă – Ionesi (46 Stoian). Antrenori: Daniel Bălan, Dorin Goian și Marius Lup.

Foresta Suceava: Cotună – Onofraș, Cem, Celeadnic, Nguyen – Parouty, Aioanei – Artenie, Rigoni (78 Fares), L. Roman (60 Ionescu) – Grumezescu. Antrenori: Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava